Despre

Echipa Funerare Moldova, respectiv Interprinderea individuala DUMBRAVÄ‚ F. VIOREL-FLORIN detine o experienta in domeniul constructiilor funerare de 10 ani si poate executa orice categorie de constructii funerare sau monumente funerare, simple sau complexe

Cripte cu mozaic aplicat, borduri cu cadre mozaic, cavouri

Placari granit, felinare granit, marmura, poze ceramica, gravari pe granit, marmura, mozaic

Constructiile funerare se pot executa in orice cimitir administrat de Administratiile Publice sau de Confesiuni Religioase (ortodox, catolic, evanghelic etc.) in Bacau sau in regiunile limitrofei in zona Moldova. Autorizatia de construire pentru monumentul funerar se elibereaza titularului de concesiune conform legii 50/1991 si modificarilor ulterioare. Constructiile funerare sunt executate pe baza unui contract de antrepriza si oferim o garantie de 5 ani. Firma noastra va poate oferi consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Preturile sunt negociabile in functie de dimensiuni, materiale folosite si aportul beneficiarului si nu cuprind taxele percepute de Administratiile Cimitirelor si alte avize. Pretul final este stabilit prin intocmirea unui deviz de executie. Garantia lucrarilor executate este de 5 ani.

Stim ca de multe ori, partea financiara poate fi o problema. Tocmai de aceea la noi gasiti cele mai avantajoase preturi